skip to main content

NOVOSTI

02.03.2018.

Dan žena u hotelu Kralj!

Pozivamo Vas 10.03.2018 sa početkom u 20 sati na proslavu povodom Međunarodnog dana žena uz glazbu uživo te odličnu gastronomsku ponudu.
16.02.2018.

STRUČNO SAVJETOVANJE PODUZEĆA SYNGENTA AGRO D.O.O.

U hotelu Kralj, dana 15.02.2018. predstavnici poduzeća Syngenta Agro d.o.o. iz Zagreba održali su već tradicionalno stručno savjetovanje za prizvođače poljoprivrednih kultura. Predavanju se odazvalo više od 90 poljoprivrednih proizvođača s područja Međimurske županije. Na predavanju se moglo čuti mnošto korisnih savjeta s područja proizvodnje, te su predstavljeni noviteti s područja zaštite bilja. Nakon završenog predavanja posjetitelji su nastavili druženje u ugodnoj atmosferi hotela Kralj.
09.02.2018.

Posjet stolnotenisačica u hotelu Kralj!

U hotelu Kralj imali smo čast ugostiti 15. igračicu svijeta Li Jie, 36. na svjetskoj rang listi Yu Fun i bivša reprezentativka Kine Zhou Xintong.

Turnir će se održati u petak 09.02.2018. u dvorani Donjega Kraljevca, sa početkom u 17 sati. Gledatelje očekuje vrhunski stolno – teniski spektal.


random image29.01.2018.

Dan zaljubljenih u HOTELU KRALJ!

Hotel Kralj Vas poziva dana 17.02.2018. sa početkom u 19 sati da proslavite najromatičniji dan u godini sa voljenom osobom uz prekrasnu večeru i romantičnu glazbu.


30.11.2017.

Stručno studijsko putovanje o razvoju komunalne infrakstrukture i razvoju domaće eko industrije 29. - 30. studeni 2017

U hotelu Kralj dana 29.11.2017. imali smo čast i zadovoljstvo ugostiti direktore i stručne osobe komunalnih društva koja se bave gospodarenjem otpadom te predstavnicima gradova i općina.
Cilj i tema stručnog studijskog putovanje bio je razvoj infrakstrukture i razvoj domaće eko industrije. Važnost skupa je dobar način prenošenja znanja i iskustava između komunalnih društava. Sudionicima smo ukratko prezentirali suvremeni i razvijeni način rada te tehnološke inovacije tvrtke Tehnix.
Prisutno je bilo više od 20 komunalnih društva, među kojima su bili predstavnici Ministarstva hrvatske gospodarske komore:
- gđa. Tončika Jarak - stručni suradnik - Ministarstva zaštite i okoliša,
- gđa. Katarina Sikavica direktorica Sektora za graditeljstvo i komunalno gospodarstvo
- gđa. Gordana Pehnec Pavlović - pomoćnica direktorice Sektora za industriju i IT
- g. Marko Cindrić - poslovni tajnik Udruženja komunalnog gospodarstva


12.11.2017.

Domjenci 2017 u hotelu Kralj


random image


11.11.2017.

Blagdan sv. Martina!

U subotu 11.11.2017. obilježili smo na tradicionalan način blagdan sv. Martina te ceremoniju krštenja mošta. U nastavku Vam donosimo nekoliko fotografija lijepe atmosfere.


26.09.2017.

Doček Nove godine u hotelu KRALJ!

I ove godine nudimo Vam nezaboravan provod u Hotelu „Kralj“ za doček nove Godine uz zabavnu glazbu i bogatu gastronomsku ponudu. Uz glazbene taktove grupe „ Fortuna band“ provedite nezaboravne trenutke kod nas. Zajedno uđimo u novu 2018. godinu!!!

Informacije i rezervacije na :
040/650-170 ili 098/220-161 – voditelj restorana Goran Horvat
e-mail: hotelkralj@tehnix.com

Detaljni menu pogledajte OVDJE!   Veselimo se Vašem dolasku!08.05.2017.

Dani općine Donji Kraljevec

Dana 05.05.2017. u hotelu "KRALJ" održala se je Svečana sjednica Općinskog vijeća, nakon sjednice se nastavilo druženje gostiju uz domjenak.


28.04.2017.

Prekrasna sala za vjenčanje

Neka vaš najsretniji dan bude kao iz snova u Hotelu Kralj. Prekrasna sala za vjenčanje nudi vam romantičan i ekskluzivan ambijent za sjećanje tijekom cijeloga života.

19.04.2017.

Posjet učenika iz Crikvenice

U ponedjeljak 10. travnja imali smo priliku ugostit učenike i učitelje iz OŠ Zvonka Cara iz Crikvenice. U sklopu programa škola u prirodi. Posjetili su kulturne i prirodne znamenitosti sjeverozapadne Hrvatske. Prepuni dobrih dojmova u srijedu 12.travnja krenuli su prema svojim kućama.

17.03.2017.

Posjet učenika iz Ljubljane

U srijedu 16. ožujka ugostili smo učenike iz Waldorfske gimnazije iz Ljubljane koji su došli sa namjerom da upoznaju i pogledaju mjesto odakle potječe dr. Rudolf Steiner. Posjetili su Centar dr. Rudolfa Steinera gdje su imali predavanje koje im je prezentirala ravnateljica gđa. Dijana Posavec te dobili detaljnije informacije o njegovom djelovanju.

09.03.2017.

Dan žena u hotelu Kralj

40. Međunarodni dan žena, praznik koji slavi dostignuća žena u svim sferama života , te naglašava njihovu jednakopravnost. U subotu 11.03.2017. proslavili smo na tradicionalni način Dan žena u hotelu Kralj. U nastavu pogledajte nekoliko fotografija lijepe atmosfere !

12.12.2016.

U hotelu KRALJ održana “3. Kulturna večer Općine Donji Kraljevec”!

Ovogodišnju manifestacija održana je 10.12.2016. u kongresnoj dvorani hotela Kralj, a organizirali su Socijalno vijeće i Odbor za kulturu Općine Donji Kraljevec. U programu su sudjelovali Učenici muzičke škole Miroslav Magdalenić, Udruga “Pjesma” i KUD Općine Donji Kraljevec. Posebnost 3. Kulturne večeri Općine Donji Kraljevec je gostovanje i sudjelovanje učenika i učitelja iz 6 država Europe – Litve, Poljske, Italije, Turske, Portugala i Španjolske koji su u tjednu od 4. do 10. prosinca bili gosti Osnovne škole Donji Kraljevec u sklopu međunarodnog projekta „Mali istraživači kulturne baštine Europe“ u okviru projekta Erasmus+. Nakon službenog programa sudionici projekta, koji su ujedno bili gosti hotela KRALJ tijekom svog boravka u OŠ Donji Kraljevec predali su u znak zahvalnosti tradicionalne poklone direktoru kompanije TEHNIX Đuri Horvatu.
Izvor: web stranica Općine Donji Kraljevec
25.11.2016.

Doček Nove godine u hotelu KRALJ!

Dragi naši gosti,
i ove godine Vas s radošću pozivamo na doček Nove godine koji za Vas s posebnom pozornošću organizira osoblje hotela KRALJ. Za Vas smo pripremili bogati novogodišnji meni koji se sastoji od dva predjela, svečanog glavnog jela, deserta, kave i čaše šampanjca. Nakon mnogo plesa i zabave pobrinuli smo se da ni nakon ponoći ne ostanete gladni te će biti servirano poslijeponoćno jelo. Cijena cijelog paketa iznosi 250,00 kuna po osobi u koji je ove godine uključena i neograničena konzumacija pića.
Za dobru atmosferu i ples do ranojutarnjih sati biti će zadužena dobro na poznata grupa „Fortuna“. Okupljanje je predviđeno do 20:00h. Ostale informacije na broj telefona 040/650-172 ili 098 220 161.
   Detaljni menu pogledajte OVDJE!

                   Veselimo se Vašem dolasku!14.11.2016.

20. susret Kluba izvoznika

Kompanija Tehnix bila je domaćin 20. susreta Liderovog Kluba izvoznika koji se održao u hotelu “Kralj” u kompleksu kompanije Tehnix, dana 14. studenoga 2016. godine. Susret je počeo u 13 sati, a okupili su se mnogi relevantni izvoznici iz cijele lijepe naše. Veliku podršku izvoznicima dala je i potpredsjednica Vlade i ministrica maloga i srednjega poduzetništva i obrta, gospođa Martina Dalić, koja je saslušala izvoznike te dala podršku domaćim proizvodima i proizvođačima sa ciljem jačanja nacionalnog gospodarstva.
09.11.2016.

KALINKA 2016

U hotelu KRALJ je, već tradicionalno, organizirana manifestacija "Ruska kuhinja na međimurskom stolu". Manifestacija je održana po osmi put uz prisustvo uvaženih gostiju: Anvar Azimova, veleposlanika Ruske Federacije u Hrvatskoj, Elene Piličeve Čorko, predsjednice Koordinacijskog savjeta ruskih sunarodnjaka RH, saborskog zastupnika Veljka Kajtazija, izaslanice gradonačelnika Zagreba Galine Kovačević, predstavnice ruske nacionalne manjine GZ, Matije Posavca, župana Međimurske županije, Ljubomira Kolareka, gradonačelnika Preloga, i drugih uvaženih predstavnika Međimurske županije i gostiju. Gosti su uživali u bogatom programu u kojem je sudjelovao Dječji zbor Malinka, Mješoviti zbor Kalinka, plesači, baletani i violinisti. Članice udruge pripremile su i bogati švedski stol s ukusnim jelima ruske kuhinje.
19.10.2016.

Nova ponuda dnevnih menija hotela Kralj!

Dragi gosti,
dobra hrana i posjet restoranu ne treba biti rezervirano samo za vikende. Za Vas smo opet osmislili četiri nova dnevna menija po vrlo povoljnim cijenama. Može odabrati, po cijenama od 33,00 kn do 37,00 kn, između Spaghetti Carbonara, pastrve sa žara, salate sa šampinjonima i piletine sa žara. Posjetite nas u hotelu Kralj i svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 09:00 do 17:00 sati uživajte u ukusnim dnevnim menijima.
29.09.2016.

Hotel Kralj domaćin Prve tehnološke konferencije za održivo gospodarenje komunalnim otpadom i ostalim otpadom u organizaciji kompanije TEHNIX d.o.o.

Od 27. do 29. rujna u hotelu Kralj održana je Prva tehnološka konferencija za održivo gospodarenje komunalnim otpadom i ostalim otpadom
Konferenciji je prisustvovalo više od sto sudionika koju su sudjelovali u zanimljivom i poučnom programu te posjetu kompaniji TEHNIX. Zadnji dan konferencije ekspertni tim za zaštitu okoliša donio je zaključak u dvanaest točaka prvenstveno namijenjen kao pomoć nadležnom Ministarstvu zaštite okoliša, Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, drugim nadležnim institucijama kao i jedinicama lokalne samouprave u rješavanju problema gospodarenja otpadom na održivi način.
04.03.2016.

Hotel Kralj u reportaži novinara s portala Potnik.si „Medžimurje - dežela vina, kulinarike in športa!

Nakon posjeta Međimurju slovenski novinari objavili su zanimljivu reportažu na portalu Potnik.si, te između ostalog napisali nešto i o nama:
„Hotel Kralj - udobje, organizacija teambuildingov, seminarjev in konferenc V Donjem Kraljevecu je družba Tehnix d.o.o., ki se ukvarja z varovanjem okolja, zaradi vse večjega števila poslovnih gostov in športnikov v letu 2008 odprla poslovni hotel Kralj, ki ponuja vrhunsko udobje, primerno tako za odmor kot rekreacijo.
Omogoča visoko kakovostno organizacijo in namestitev srečanj, team building seminarjev in konferenc. Gostom pripravijo odlično hrano, ob kateri ponudijo vrhunska vina lokalnih vinarjev. Poleg hotelskih namestitev nudijo tudi aktivnosti v okolici (tenis, golf, bazeni, otroško igrišče…).“

Cijeli tekst možete pronaći na: http://www.potnik.si/medzimurje.html 


04.03.2016.

Obilježena 155. obljetnica rođenja dr.Rudolfa Steinera

U subotu, 17. veljače 2016. obilježena je, uz prigodni program 155. obljetnica rođenja dr. Rudolfa Steinera. Za posjetitelje manifestacije organizirana su tri predavanja "Životni put dr. Rudolfa Steinera", "Što je antropozofija, a što nije?" i "Duhovna znanost o prehrani" te radionica "Euritmijske vježbe". Otvorena je i izložba "Čudo u staklu" akademskog kipara Mihaela Štebiha.
U pauzi organizirani je ručak za goste i uzvanike u restoranu hotela Kralj!04.03.2016.

DAN ŽENA U HOTELU KRALJ

Pozivamo Vas na veliku feštu koju organiziramo povodom Dana žena - popularnog 8. MARTA!
Priuštite si barem jedan dan u godini samo za sebe, a hotel Kralj će se pobrinuti za vrhunsku uslugu uz prigodan meni i odličnu zabavu!!!

Dođite 05.03.2016. godine u hotel Kralj, mi Vas očekujemo!