skip to main content

O hotelu

Hotel Kralj, smješten 100 km od Zagreba, u Međimurju, svega 2 km od grada Preloga na ulazu u Donji Kraljevec, otvorio je svoja vrata gostima sredinom 2008. godine u okviru poduzeća Tehnix. d.o.o. iz Donjeg Kraljevca.Okružen zelenom prirodom, uz izvor potoka Bistrec, pruža jedinstven užitak prirode i daje gostima jedan poseban dašak donjeg dijela Međimurja koje je poznato kao najljepši hrvatski cvjetnjak.

Poslovni hotel pruža vrhunske sadržaje, ugodan je za odmor i rekreaciju poslovnih ljudi i gostiju. Osim odmora pruža mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, stručnih prezentacija, team buildinga, seminara i kongresa, osiguravajući pritom visoku kvalitetu usluge i smještaja. Kod nas možete podijeliti svoju radost druženja sa najdražim prijateljima i gostima, a mi smo tu da Vam taj trenutak zauvijek učinimo lijepim za pamćenje.

Bogata gastronomska ponuda izvorne prirodne hrane, ugodan ambijent unutarnjeg i vanjskog prostora, te mogućnost bavljenja sportom i rekreacijom upotpunjuje Vaš boravak u Hotelu Kralj.

Ljubazno i susretljivo osoblje pruža Vam usluge sa osmjehom , a vrhunski majstori kuhanja gastronomski užitak ekološki zdrave hrane. Posebni popust dajemo gostima nepušačima, obiteljima i grupama.

Sport i rekreacija su potreba suvremenog načina života svakog čovjeka, managera, a temelj su zdravlja i zadovoljstva . Hotel Kralj nudi teniski teren, golf vježbalište – igralište sa opremom, bazen.

Vanjsko šetalište 1000 m, šetnica uz potok duljine 3 km., mogućnost iznajmljivanja bicikla i vožnja okolišem.

Organizacija lova i ribolova u bogatim prirodnim lovištima uz mogućnost razgledavanja prirode.


Kliknite na sliku kako biste pogledali brošuru o našem hotelu