Hotel Kralj
SOBE

Hotel Kralj raspolaže s 50 ležajeva u 20 soba i apartmana u kojima ćete se uvijek ugodno osjećati. 
Gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje se prilagođavaju ovisno o njihovim željama.

Mogućnost korištenja informatičke opreme, korištenje interneta, telefona, minibara i satelitske TV sa 25 programa samo su neke od usluga koje

Vas čekaju prilikom dolaska u naš hotel.

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

U ponudi hotela Kralj je i organizacija raznih događaja kako bi se što više upotpunio sam boravak gostiju u hotelu. Tako postoji mogućnost vođenja gostiju na zanimljive prirodne, povijesne i kulturne lokacije u Međimurju i diljem Hrvatske.

Pri tom valja izdvojiti posjetu rodnoj kući filozofa antropozofije Rudollfa Steinera Donjem Kraljevcu, posjeta starom gradu Zrinski u Čakovcu i vinskom dijelu međimurja te toplicama Sveti Martin.  

Također valja spomenuti i posjetu baroknom gradu Varaždinu kao i glavnom gradu Republike Hrvatske – Zagrebu. Organizirani lov i ribolov jedna su od posebnosti ovog kraja čiji sudionici mogu biti gosti hotela Kralj. Prekrasna rijeka Mura na raspolaganju Vam je za rafting te ostale avanturističke sportove uz nju kao paintball i streličarstvo.


U neposrednoj blizini hotela nalazi se i speedway stadion Millenium pa možete prisustvovati utrkama koje se održavaju na njemu ili ga jednostavno možete samo razgledati. Još su u ponudi hotela rent-a-car i mogućnost iznajmljivanja motocikala. Jedino što Vam treba je malo avanturističkog duha i Vaš će boravak u našem kraju zagarantirano biti bolji.

Osim izleta van hotela postoji mogućnost organiziranja raznih seminara, prezentacija, sastanaka, svadbi, krštenja, pričesti i drugih svečanosti. Za svaku prigodu na raspolaganju su Vam moderno opremljene dvorane i uslužno osoblje koje će Vam u svakom trenutku priskočiti u pomoć.