O hotelu

Hotel Kralj, smješten je na sjeveru Hrvatske, u Medjimurju, na ulazu u Donji Kraljevec. Nalazi se samo 2 km od Preloga, 10 km od Čakovca, 25 km od Varaždina, 100 km od Zagreba.

Neposredna blizina Mađarske, Slovenije i Austrije, te dobra prometna povezanost omogućuje gostima brzu komunikaciju i jednostavan pristup svim sadržajima i znamenitostima koji se nalaze u ovom dijelu Republike Hrvatske, ali i Europe.

Hotel Kralj je otvorio svoja vrata gostima sredinom 2008. godine u okviru poduzeća Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca.

Okružen zelenom prirodom, uz izvor potoka Bistrec, pruža jedinstven užitak prirode i daje gostima jedan poseban dašak donjeg dijela Međimurja koje je poznato kao najljepši hrvatski cvjetnjak.

Hotel Kralj raspolaže s 50 ležajeva u 20 soba i apartmana u kojima ćete se uvijek ugodno osjećati. Osoblje hotela uvijek je na raspolaganju svojim gostima, spremno učiniti sve da se gost osjeća kao kod kuće.

Oprema hotela te interijer visoke je kvalitete te pruža gostima vrhunski užitak boravka u hotelu. Gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje se prilagodjavaju ovisno o njihovim željama. Mogućnost korištenja informatičke opreme, korištenje interneta, telefona, minibara i satelitske TV sa 30 programa samo su neke od usluga koje vas čekaju prilikom dolaska u naš hotel. Prirodna ekološka ventilacija, te klimatizacija cijelog objekta čine boravak ugodnim tokom cijele godine.

Ukoliko u hotel dolazite sa svojom obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima nudimo Vam mogućnost korištenja apartmana za 5 osoba koji su opremljeni najsuvremenijom opremom koja čini boravak gostiju jednostavnijim i ugodnijim. Svaki od njih ima zasebnu prostoriju koja se može odvojiti vratima te zaseban balkon sa pogledom na vrt i rekreacijski dio hotela.

Poslovni hotel pruža vrhunske sadržaje, ugodan je za odmor i rekreaciju poslovnih ljudi i gostiju. Osim odmora pruža mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, stručnih prezentacija, team buildinga, seminara i kongresa, osiguravajući pritom visoku kvalitetu usluge i smještaja. Kod nas možete podijeliti svoju radost druženja sa najdražim prijateljima i gostima, a mi smo tu da Vam taj trenutak zauvijek učinimo lijepim za pamćenje.

Bogata gastronomska ponuda izvorne prirodne hrane, ugodan ambijent unutarnjeg i vanjskog prostora, te mogućnost bavljenja sportom i rekreacijom upotpunjuje Vaš boravak u Hotelu Kralj.

Ljubazno i susretljivo osoblje pruža Vam usluge sa osmjehom , a vrhunski majstori kuhanja gastronomski užitak ekološki zdrave hrane. Posebni popust dajemo gostima nepušačima, obiteljima i grupama.

Sport i rekreacija su potreba suvremenog načina života svakog čovjeka, managera, a temelj su zdravlja i zadovoljstva . Hotel Kralj nudi teniski teren, golf vježbalište – igralište sa opremom, bazen.

Vanjsko šetalište 1000 m, šetnica uz potok duljine 3 km., mogućnost iznajmljivanja bicikla i vožnja okolišem.

Organizacija lova i ribolova u bogatim prirodnim lovištima uz mogućnost razgledavanja prirode.

Kliknite na sliku kako biste pogledali brošuru o našem hotelu